En stor närvaro
är ett måste

Tyskland har en av världens största och mest decentraliserade befolkningar. Landet har för närvarande 79 städer med över 100 000 invånare. Vi är stolta över att verka i en majoritet av dem.

170+

Fastigheter i Tyskland

1 300+

Kunder

~2,3 miljoner kvm

Fastighetsportfölj

Ett urval av våra fastigheter

Våra fastigheter ligger i strategiskt belägna förorter. Vårt varierade utbud gör att vi kan möta dina specifika krav på lokaler. Resten sköter vår hängivna personal som finns på plats för att ge dig bästa möjliga service.

Miraustrasse, Berlin

Denna logistikfastighet på totalt 8 703 kvm är perfekt belägen precis intill Tegel Airport, bara en kort biltur från centrala Berlin. Det gör den sista milen in till city helt friktionsfri.

Zippelinpark, Berlin

Totalt 10 byggnader med suveräna utrymmen för alla behov. Lagerlokaler, tredjepartslogistik, förrådsutrymmen och mycket mer. Dessutom är fastigheten bekvämt placerad bara 10 minuter från A10:an och 20 minuter från Berlin Tegel Airport.

Vill du veta mer?

Oavsett om du är intresserad av att göra affärer med oss eller bara vill få mer information om Mileway så är vi alltid redo att hjälpa till! Skicka ett mail till oss så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

AM.DE@mileway.com

Våra kontor

Berlin

Leipziger Platz 15

10117 Berlin

Düsseldorf

Heltorfer Strasse 21, Eingang B

40472 Düsseldorf

Hannover

Bödekerstrasse 1

30161 Hannover

Frankfurt

Bethmannstrasse 8

60311 Frankfurt

Stuttgart

Am Wallgraben 99

70565 Stuttgart

Georg Starck

Country Manager Germany

Georg Starck har över 13 års erfarenhet av att förvalta och utveckla industri- och logistikfastigheter i Europa. Innan Georg kom till Mileway i maj 2020 arbetade han som Chief Investment Officer på Verdion, ett företag baserat i Storbritannien och Tyskland som investerar i och utvecklar fastigheter. Dessförinnan arbetade Georg bland annat på Schroder Property Investment Management, ING Real Estate Investment Management och Alpha Industrial.